• Daniel Aleksander Solheim

Intro vinterovernatting | Hunnedalen, Norge

Oppdatert: 15. juli 2019


Parkering Todalsbu, gikk på "løype" i retning Sandvatn, eldre mann preika masse om ski og gamle dager, gikk og gikk, Sandra prøvde pulken, tok en snarvei gjennom et bratt skar, gikk forbi noen som gravnde snøhule. Overnatting, Sandra fikk dunis-sovepose, Daniel ble sliten. 2.dag: Ned bratte løyper mot område vi i år lå i lavvo - gikk langsmed vei og på innsjø hele veien tilbake til bilen. Lang og monoton løype.

Se kart her#winter #skiing #snow #tent #sandhaug #pulk #sun #wind

12 visninger0 kommentarer

Om oss

Jeg heter Sandra. Når jeg ikke er på tur så danser jeg salsa og lager fancy mat. Jeg fryser lett og er derfor veldig glad i dunjakken min. Iflg. Daniel er jeg ganske så hastig, men jeg aner ikke hva han snakker om.

Jeg heter Daniel. Mye maur i rumpa og over snittet nysgjerrighet har fylt opp ustyrsboden med alskens gear. Alt kjøpt på Finn.no såklart. Sandra sier jeg er en bezzervizzer, jeg mener jeg bare ofte har rett.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Vimeo Icon

© 2019 SolheimProductions

Produsert gjennom Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon