• Daniel Aleksander Solheim

Norges største bre på langs | Jostedalsbreen, Norge

Oppdatert: 15. juli 2019


I månedsskiftet april-mai 2010 ble Bjørn og jeg med NTNUI Ski og Fjellsport-gruppa på "Jostedalsbreen på langs". Turen gikk med bil fra Trondheim til Loen, og deretter så langt inn i Bødalen som vi klarte å kommel, før vi kjørte en bil tilbake til Loen. Første kvelden gikk turen til Bødalshytta, deretter neste dag opp Brattebakken og camp like under Lodalskåpa for så å bruke to dager - en i skikkelig white-out og en i massivt påskevær - til å gå hele breen på langs før vi kom oss ned til Fjørland via Supphellebreen og Tverrdalen. En skikkelig flott og utfordrende tur der jeg og Bjørn lærte sykt mye av de meget erfarne friluftsfolkene vi hang på.

DENNE turen er nesten lik den vi gikk (bortsett fra at vi startet på nordsiden av breen i Bødalen), og HER finner du en passe klein amatør-reisefilm fra mine tidligere dager med filmproduksjon - her blir turen "forklart" i detalj.

​​

#view #scenery #skiing #sun #snow #norway #jostedalsbreen #glacier #edvardgrieg #whiteout

29 visninger0 kommentarer

Om oss

Jeg heter Sandra. Når jeg ikke er på tur så danser jeg salsa og lager fancy mat. Jeg fryser lett og er derfor veldig glad i dunjakken min. Iflg. Daniel er jeg ganske så hastig, men jeg aner ikke hva han snakker om.

Jeg heter Daniel. Mye maur i rumpa og over snittet nysgjerrighet har fylt opp ustyrsboden med alskens gear. Alt kjøpt på Finn.no såklart. Sandra sier jeg er en bezzervizzer, jeg mener jeg bare ofte har rett.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Vimeo Icon

© 2019 SolheimProductions

Produsert gjennom Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon