• Daniel Aleksander Solheim

Rondane på langs midtvinters | Oppland, Norge


Året 2010 var et år fullt av turer og alskens gøy, og det hele ble sparket i gang med en midtvinters-kryssing av Rondane fra Ringebufjellet til Hjerkinn. Bjørn kom med tog fra Stavanger til hytta vår på Skeikampen, og derfra ble vi svippet opp på fjellet av fatter'n. På sju dager gikk vi ca 120 km fram til Hjerkinn - der vi toget opp til Trondheim for mer skole. Turen var meget fin og vi hadde stort sett høytrykk og flott vær - men med høytrykket kom også de kalde temperaturene. Gjennom Grimsdalen falt temperaturen til -30 og det var to glade karer som kom seg inn på Grimsdalshytta etter å ha gått og basket et par timer ekstra med døde hodelykter og frossent drikkevann. Å ligge i telt var generelt kaldt, men når vi var i bevegelse gikk det helt greit - dessuten var hverken Bjørn eller meg selv fremmed for litt hating, så all-in-all var det en flott tur!

HER finner du en av mine første Solheim Productions - både kvalitet, lengde og den store graden av kleinhet vitner stort om dette - og turen blir så til de grader forklart i detalj gjennom videoen.
​​

#scenery #skiing #sun #snow #norway #cold #thirtybelow #rondane #grimsdalen #hjerkinn #dovre #tent #winter

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Om oss

Jeg heter Sandra. Når jeg ikke er på tur så danser jeg salsa og lager fancy mat. Jeg fryser lett og er derfor veldig glad i dunjakken min. Iflg. Daniel er jeg ganske så hastig, men jeg aner ikke hva han snakker om.

Jeg heter Daniel. Mye maur i rumpa og over snittet nysgjerrighet har fylt opp ustyrsboden med alskens gear. Alt kjøpt på Finn.no såklart. Sandra sier jeg er en bezzervizzer, jeg mener jeg bare ofte har rett.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Vimeo Icon

© 2019 SolheimProductions

Produsert gjennom Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon